dijous, 11 de maig de 2017

4a FASE DELS JEEC A AMPOSTA

Benvolguts a tots i a totes.
Aquest fi de setmana passat del 06 i 07 de maig ha estat un fi de setmana marcat per la gimnàstica rítmica on el club de gimnàstica rítmica d’Amposta on totes les nostres gimnastes i participaren fent els que més els agrada com és la RÍTMINCA en diferents categories i nivells varem estar representats..
El dissabte dia 6 de maig al pavelló de Riudoms, 2a FASE DE CCEE i en les 3 categories que vàrem participar quedaren en 3ª posició categoria aleví en corda, i en la modalitat de conjunt amb 3 cordes i dos mans lliures aconseguiren una 3ª posició i en la categoria infantil amb pilota, 6ª posició
Diumenge dia 7 de maig, durant tot el dia vam celebrar i organitzar la 4ª fase dels JEEC a Amposta, on totes les nostres gimnastes quedaren en unes molt bones posicions encara que no aconseguirem pujar al pòdium ' amb un resultats una mica extranys!, més que en la modalitat de conjunts Aleví A  3 cordes i dos mans lliures en la 3ª posició.

A continuació us detallem la classificació.
Pel matí:
_INFANTIL INDIVIDUAL B
7 ABRIL SALVADOR CAYUELA
8 ALEXANDRA SAVU
9 LAURA BALAGUE BALAGUER
_ALEVÍ INDIVIDUAL B
10 CLAUDIA MARCO VIDAL
11 AINHOA CUENCA TRONCOSO
16 EMMA RUIZ TOSES
_BENJAMÍ INDIVIDUAL B
21 BIANCA SAVU
22 LIDIA GUTIERREZ ARASA
_PREBENJAMÍ INDIVIDUAL B
12 NORAH CID MARTI
I per la tarda, les gimnastes del nivell A, i conjunts del mateix nivell:

_INFANTIL INDIVIDUAL A
9 MARTINA REVERTE GOMEZ
_ALEVÍ INDIVIDUAL A
5 NAYLA CID MARTI
13 LAIA ARASA VICO
_BENJAMÍ INDIVIDUAL A
4 SHEILA LAMAAALLAM GUERRERO
5 ANA BAYARRI SUBIRATS
_ALEVÍ CONJUNTS A amb 3 cordes i dos mans lliures
3ª POSICIÓ el conjunt format per Clàudia, Emma, Nayla, Laia, Anna i Sheila.

Encara que els resultats obtinguts el diumenge no hagin sigut els que esperàvem, i ens han sorprès a tots una mica, les gimnastes han gaudit moltíssim fent l’esport que més els agrada, la gimnàstica rítmica.

Ara, a l’espera dels sorteigs i les classificacions ens queda per a les gimnastes classificades i conjunts la FINAL NACIONAL, que la F.N. de conjunts tindrà lloc a la ciutat de SABADELL el dia 27 o 28 de maig i la F.N individual que tindrà lloc a la ciutat gironina de TORROELLA DE MONTGRÍ el dia 4 de juny per a totes les integrants de la categoria A als JEEC.
3ª posició conjunt Aleví 2a fase CCEE a Riudoms

3ª psició aleví corda  2ª fase de CCEE a RiudomsCal donar les gràcies a l'Ajuntament per tot l'esforç i implicació i suprt que ens dóna i també agraïr l'esforç i dedicació de les mares que han col.laborat en el disseny i construcció de la decoració que teniem al pavelló d'esports el passat diumenge dia 7 de maig i per a properes edicions, trofeus,fases...que organitze el CGR Amposta.

I com no, amb l'interés i la col.laboració de:

TXUS PERRUQUERIA


Cerveseria Golden River

I També: 


Floristeria El Taller, Farmàcia Ferré, Armengol..